Eqology

Bij Eqology zijn we zeer gepassioneerd over de natuur en dat is zichtbaar in onze producten die gemaakt zijn van natuurlijke, hoogrenderende ingredienten. Al onze producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingredienten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

EQ staat voor zowel de “emotionele intelligentie” en “egalisatie” – balans. Dit vertegenwoordigt de merknaam van onze product-serie, omdat onze business over het veranderen van het leven van mensen gaat en een groot deel van een gelukkig en gezond leven is het creëren van een ​natuurlijk evenwicht in ons lichaam.

De productfilosofie van Eqology is gebaseerd op evenwicht en harmonie – met uzelf, het lichaam en de omgeving. Onze producten in voedingssupplementen en nutricosmetica worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidkundigen, homeopaten en biochemici. Productontwikkeling en -productie vinden plaats in Noorwegen en in de EU conform GMP-normen (Good Manufacturing Practice). Al onze producten zijn gebaseerd op natuurlijke, rendabele ingrediënten die niet op WADA’s “verboden lijst”.