In 1986 ben ik naar de Kapperdagvakschool in Eindhoven gegaan. Daar heb ik mijn hairstyliste voor Dames/Heren en vakbekwaamheid diploma gehaald.
1988 begonnen bij kapsalon Werner in Mierlo-Hout en deze overgenomen in 1989 als Kapsalon Gerry.

Ik heb daar 10 jaar met veel plezier gewerkt, toen ik zwanger was heb ik de zaak verkocht.
Ik ben van huis uit naar de mensen toe gegaan maar nu al weer enkele jaren thuis in de kapsalon aan het werk.

Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in kwaliteit van haar, want dat vind ik heel belangrijk, je kunt een heel mooi kapsel maken maar het haar moet dan ook goed gezond zijn. Daarom ben ik jaren geleden begonnen met een studie in hoofdhuidmassage, want een goede doorbloeding van de huid geeft ook voeding aan huid en haar en daardoor een mooiere bos haar.
Dus vooral mensen met haaruitval of dunner wordend haar zijn bij mij aan het juiste adres.

Daarnaast heb ik begin 2015 mijn opleiding dermatologie voor kappers afgerond. Dit is vooral om mensen met een hoofdhuid probleem te kunnen helpen, het probleem te herkennen. En er iets aan kunnen doen, door bijvoorbeeld huidkanker in een begin stadium te herkennen en de mensen doorsturen naar de huisarts.

In januari 2017 heb ik in Rotterdam bij de heren van Schorem, The Old School opleiding aan de Barber Academy gevolgd.

Na mijn opleiding dermatologie ben ik de shampoo en verzorgingsproducten van Mediceuticals gaan gebruiken. Deze producten sluiten aan bij mijn visie op gezonde hoofdhuid en gezonde, glanzende haren. Met deze producten behaal ik hele goede resultaten en daar doe je het voor.

Ik werk alleen en dat is vooral voor mensen met een hoofdhuid probleem fijn, want voor hen is de drempel naar de kapper toch vaak hoog.
Ik ben me blijven ontwikkelen op het gebied van huid en haar. Daarom heb ik een opleiding gedaan over hormonen en voeding. En dat vond ik zo interessant dat ik nu een coachopleiding volg. Deze opleiding gaat vooral over voeding en leefstijl.

Ik hoop dat ik nog vele jaren de mensen kan helpen met mijn kennis en producten.

Groetjes Gerry